Virksomhedsforløb

Vi starter og driver en bevægelse i jeres organisation, som er drevet af meningsfuldhed og sammenhæng. Alle mærker de har betydning og gør en forskel på sikkerheden på jeres arbejdsplads.

En bevægelse med følgeskab fra hele organisationen.

Effekten er et nyt mindset til sikkerhed. En helt ny måde at tænke sikkerhed ind i hverdagen.

 

Forløbet består af workshops, med en lang række praktiske øvelser og refleksioner på konkrete situationer fra jeres hverdag. Teoretisk er forløbet bygget op over Shells store forskningsarbejde om sikkerhed (Hearts and Minds), de nyeste narrative læringsgreb og vores og jeres erfaringer med sikkerhed.

Virksomhedsforløbet

Vi anbefaler et forløb, som strækker sig over 2 år, så det nye mindset kan blive en del af hverdagen, og den nye sikkerhedskultur kan få godt fodfæste.

Konceptet består af en række workshops, suppleret med løbende supervision af sikkerhedskulturens ambassadører og ledelsen.

Eksemplet, som er vist nedenfor, er udviklet til virksomheder og forretningsenheder på 100-500 medarbejdere og kan skaleres op og ned efter jeres behov. 

forloebet-figur-sikkerhed-og-ledelse

På de to første workshops deltager ledelsen og HSE. Herefter sluses arbejdsmiljørepræsentanterne, tillidsrepræsentanter, teamledere og lign. ind på workshop 3 og 4, og på den 5 workshop deltager alle.

 

Der arbejdes med praktisk nære værktøj, som kan trækkes direkte ind i sikkerhedsarbejdet i jeres hverdag. Mellem hver workshop er der aktioner, som afprøves i hverdagen.

Undervisere

Virksomhedsforløbet faciliteres af Lisbeth Holberg og Helle Gaarn, som har lang teoretisk og praktisk erfaring med sikkerhed og ledelse.

lisbeth-holberg-sikkerhed-og-ledelse

Lisbeth Holberg

Lead Investigatorpå alvorlige hændelser  
Executive HSE Advisor

helle-gaarn-sikkerhed-og-ledelese

Helle Gaarn

Ledelsesrådgiver og erhvervsterapeut

Interesseret?

Kontakt os, så guider vi jer til en meningsfuldt sammensætning af kurser, worshops eller foredrag.